četvrtak, 17.01.2008.

Agram-Mladost, Turnir Ludbreg & Odlazak Trenera


Ženski nogometni klub "Mladost Ždralovi" je u sklopu Bjelovarskog malonogometnog turnira "Bjelovarski Božić 2007" odigrao prijateljsku utakmicu sa ŽNK Agramom iz Zagreba. Za "Mladost" su nastupile: Martina Đukanović, Maja Kosanović, Ivona Orlović, Anđela Ćurić, Ines Banić i Antonija Pavlić - Trener:Vjekoslav Debeljak. Za Agram: Ljubica Martinko, Hana Jurjanko, Karmena Lukanić, Đurđica Kunješić, Ana-Marija Alpeza, Ana-Mari Martinko i Ivona Vargek - Trener: Dragutin Hruška.
Pobjedu su nakraju 'izvukle' igračice Agrama koju su s(p)retno pobijedile, nakon nepotrebnog opuštanja pri vodstvu 1:0 za Mladost. Jedini pogodak za "Mladost" postigla je Antonija Pavlić.

Sudjelovali smo i na Zimskom dvoranskom prvenstvu Ludbrega u malom nogometu zajedno sa ekipama: Sračinca, Oaze, Cestice, Podravine, Trnave & Lepoglave(Ekipa Klanjca odustala je od turnira). Po skupinama je to izgledalo ovako:

SKUPINA A: Sračinec, Podravina 02, Lepoglava, Trnava
SKUPINA B: Mladost Ždralovi, Cestica, Oaza

Prvog dana ženskog turnira 30. Prosinca, odigrane su utakmice skupine A u kojem je najviše sreće imala ekipa Podravine koja je u neizvjesnoj borbi sa ŽNK Sračincem, boljim izvođenjem šesteraca došla do pobjede i odnijela prvo mjesto u skupini. Drugo mjesto i prolaz u polufinale izborio je i ŽNK Sračinec.

Rezultati:
Sračinec – Trnava 2:1
Podravina 02'– Lepoglava 3:0
Trnava – Lepoglava 0:3
Sračinec – Podravina 02' 1:1 (šesterci 2:3)
Podravina 02 – Trnava 3:1
Lepoglava – Sračinec 1:1

Tablica:
1. Podravina 02' - 7
2. Sračinec - 5
3. Lepoglava - 4
4. Trnava - 0

Drugog dana ženskog turnira, 6. Siječnja odigrane su utakmice Skupine B iako je ŽNK Trnava odustala od natjecanja. Pobjedu u skupini s maksimalnim brojem bodova odnijela je Mladost, a prolaz je i izborila i ŽNK Oaza-Mladost pobjedom nad Cesticom.

Rezultati:
Oaza Mladost – Cestica 2005 4:2
Mladost (Ž) – Oaza Mladost 4:1
Cestica 2005 – Mladost (Ž) 1:2

Tablica:
1. Mladost (Ž) - 6
2. Oaza - 3
3. Cestica - 0

Završni turnir odigran je u Subotu 12. Siječnja u Dvorani u Ludbregu. Ždrijeb je odredio ovakve parove. Sračinec - Mladost (Ž) & Podravina - Oaza-Mladost. Prvu utakmicu odigrale su Sračinec i Mladost(Ž) - Iako smo imali prednost od 1:0 skoro do kraja utakmice, nespretno smo primili pogodak u samom završetku utakmice, zatim smo svi krenuli tražiti pogodak, te smo nažalost primili još jedan. Konačan rezultat 3-1 za ekipu Sračinca. Pogodak za "Mladost" postigla je Maja Kosanović. Drugo polufinale odlučeno je u drugom poluvremenu napete utakmice između Podravine i Oaze, rezultat 2:0. Utakmicu za treće mjesto dobili smo glatko - 5:1, a finale su boljim izvođenjem šesteraca, zasluženo dobili domaćini - ŽNK Podravina 02'. Čestitke svim igračicama Mladosti koje su sudjelovale na turniru i pokazale kako se bori BEZ zamjena. Igrale su: Martina Đukanović, Ivona Orlović, Maja Kosanović, Katarina Kolarić, Petra Ćurić, Marija Blažinčić, Antonija Pavlić i Anđela Ćurić. Najbolji strijelac turnira bila je Antonija Pavlić sa sedam pogodaka. Najbolji igrač turnira (za nas definitivno) je bila Lela, Najbolji obrambeni Pepa, najbolji vezni Mare a najbolji golman Đuka - tak da se zna :).

Rezultati:

Žene polufinale:
Podravina 02' – Oaza Mladost 2:0
Mladost Ž – Sračinec 1:3
Za 3. mjesto: Mladost Ž - Oaza Mladost 5:1
Finale: Podravina 02' – Sračinec 1:1 - šesterci 3:1

1. MJESTO - Podravina 02'
2. MJESTO - Sračinec
3. MJESTO - Mladost (Ž)
4. MJESTO - Oaza-Mladost

I na kraju..naš trener Vjekoslav Debeljak odlazi u Italiju, pa mu se u ime svih igračica zahvaljujem na vremenu i trudu koji je uložio da bi nas okupio i održao na okupu - što je u nekim trenutcima bilo vrlo teško. Pod njegovom dirigentskom 'palicom' osvojili smo drugo mjesto u ligi - polusezona, te ostvarili niz dobrih rezultata, kako na dvoranskim tako i na ostalim natjecanjima nevezanima za Ligu, te se mora uzeti u obzir kako nas je bilo vrlo malo, te smo bez redovitih treninga i vrlo često i bez ijedne zamjene ostvarili značajne rezultate i pokazali ko vrijedi u Ždralovima :)). Želimo mu svu sreću u Italiji, i nek nam se vrati jednog dana dok uđemo u Prvu Ligu :)). Novi trener (kolko sam ja saznala) bit će Zlatko Perhot.


17.01.2008. u 20:18 • 6 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Komentari da/ne?
--------> POCETNA
--------> O KLUBU
--------> VIJESTI
--------> IGRACICE
--------> UTAKMICE
--------> RASPORED
--------> LIGA
--------> GALERIJA SLIKA
--------> STATISTIKE

ZADNJA UTAKMICA

PLAMEN-MLADOST
Rezultat:3:4

SLJEDEĆA UTAKMICA

Zimska stanka
users online



KLUPSKI STRIJELCI


1) Anđela Ćurić- 40 pogotka
2) Petra Ćurić- 15 pogodaka
3) Antonija Pavlić- 8 pogodaka
4) Petra Vinicki - 6 pogodaka
5) Marija Blažinčić- 6 pogotka
6) Josipa Kovačević- 1 pogodak
7) Maja Kosanović- 2 pogotka

MALI NOGOMET


1) Antonija Pavlić- 8 pogodaka
2) Anđela Ćurić- 7 pogodaka
3) Maja Kosanović- 1 pogodak

Prvenstvo: Zimska stanka

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv